Nieuwe website en Pasen

Beste inwoners van Rossum en omstreken,

In het kader van de viering van het jubileumjaar is ervoor gekozen om de website eens flink onder handen te nemen – zie hier dan ook het resultaat. Dit alles was absoluut niet mogelijk geweest zonder de medewerking van Bertus Olde Hanter en Cecile Beld, waavoor dank! De website zal actief worden bijgehouden en deze wordt de primaire bron van informatieverziening. We hebben alvast de programmering voor het aanstaande jaar online gezet, hoewel deze in detail wellicht nog enigszins zal worden gefinetuned.

We beginnen dit jaar zoals gebruikelijk met de activiteiten rondom Pasen. Na een succesvolle herintroductie van het Poashoalt haal’n in 2018, willen we ook dit jaar i.s.m. de Poaskearls hout halen ten behoeve van het Paasvuur. Op Paaszaterdag 20 april nodigen wij de (jonge)mannen van Rossum uit om vanaf 13.00 uur paashout te halen. Omstreeks 14.00 uur rijden we terug naar de Kroezenboom om het hout af te leveren en af te sluiten in de feesttent (die geopend is tot 20.00 uur).

Omdat het dit jaar voor ons een feestjaar is, organiseren we op Eerste Paasdag een extra activiteit, namelijk Het Gouden Ei. Via de website en onze Facebookpagina worden er op Eerste Paasdag hints verspreid. Degene die als eerste de locatie van Het Gouden Ei vindt, kan zich melden bij John Postel. De winnaar ontvangt ná het ontsteken van het Paasvuur een mooie prijs.

Daarnaast wordt er, net als vorig jaar, een lampionnenoptocht georganiseerd. De deelname hieraan is gratis. De lampionnen inclusief lampje zullen worden uitgedeeld op de basisschool in Rossum. Gaat uw kind niet naar deze school, dan kan er een lampion worden opgehaald bij de CoCeR in Rossum.

Wilt u alle informatie rondom Pasen nog eens rustig teruglezen, kijk dan op deze pagina.