Pasen

Helaas zijn de Paasactiviteiten van dit jaar afgelast i.v.m. het Corona virus. Wel hebben wij de foto’s van vorig jaar nog… en die vind je hier.

Pasen

Op Paaszaterdag gaan we met de (jonge)mannen uit Rossum ‘Poashoalt haal’n’ met de Poaskearls. Het vertrekpunt is bij de Boschweg om 13.00 uur. Vanaf hier gaan we met een platte wagen hout halen voor het paasvuur. Omstreeks 14.00 uur rijden ze terug naar de Boschweg om het hout af te leveren bij het paasvuur. Aansluitend is er het kampioenschap eieren gooien. De tent is geopend tot 20.00 uur.

Op eerste Paasdag kan er weer gezocht worden naar het Gouden Ei. De hints worden vanaf 10.00 uur geplaatst op onze Facebookpagina.

’s Avonds is er voor de kinderen een lampionnenoptocht. De lampionnen kunnen om 19.45 uur worden opgehaald bij de kerk. Om 20.00 uur lopen we onder leiding van de Henricus Fanfare naar het Paasvuur.

De toegang tot het terrein is gratis en in de tent worden consumpties verkocht. Voor de kinderen is er gratis warme chocolademelk na de lampionnenoptocht.

De deelname is gratis. Wel staat er bij het Paasvuur een bus voor een vrijwillige bijdrage. Deze staat er al vanaf het moment dat er hout gebracht kan worden.