Sinterklaas

Intocht Sinterklaas in Rossum, zondag 13 november 2022

Ook dit jaar komt Sinterklaas in Rossum op bezoek,
met veel pepernoten, marsepein en speculaaskoek.
Hij arriveert weer op traditionele manier,
het wordt een middag met cadeautjes en veel plezier! 
We nodigen alle kinderen t/m groep 4 met hun ouders uit om de CoCer te bezoeken,
dan komen de Sint en zijn Pieten weer uit allerlei hoeken! 

 Zondag 13 november komt Sinterklaas in Rossum. Hij vertrekt om 14.00 uur vanaf de Kroezeboom.

Kinderen t/m groep 4 welkom in de CoCer

Na ontvangst zal Sinterklaas samen met zijn Pieten alle kinderen t/m groep 4 van de basisschool uitnodigen om mee te gaan naar Kulturhus de CoCer. Hier is een korte activiteit en daarna mogen de kinderen met Sinterklaas op de foto. 

Kleurplaten voor Sinterklaas

De week voor de intocht worden er kleurplaten uitgedeeld op de basisschool in Rossum, kinderdagverblijf Calimero, de Knapzak en Thuiscrèche ‘t Boernhoes. Komt je kind uit Rossum, maar gaat het niet naar de basisschool / kinderdagverblijf in Rossum, dan kun je de kleurplaat ophalen bij Kulturhus de Cocer vanaf maandag 7 november. 

De kleurplaat kan na de intocht van Sinterklaas worden ingeleverd. In ruil hiervoor ontvangen de kinderen een klein cadeautje met snoepgoed.  

Huisbezoeken Sinterklaas in Rossum, Volthe en Lemselo

Dit jaar organiseert het Oranje Comité Rossum weer huisbezoeken. De kosten bedragen € 35,- per bezoek. Hiervoor komt Sinterklaas met twee roetveegpieten bij je thuis. Betaling kan aan de chauffeur tijdens het bezoek. 

Een huisbezoek kun je vastleggen na de intocht van Sinterklaas, dus vanaf maandag 14 november. Gelieve bellen na 18.00 uur met Wendy Stege: 06-30726775. In verband met de planning graag uiterlijk vrijdag 25 november doorgeven.