Aanmelden voor Kraanbehendigheidswedstrijd en Truckspektakel

Het Zomerfeest in Rossum biedt dit jaar weer spectaculaire activiteiten tijdens het Truck- & Machinistenspektakel Twente. Ben jij een kraanmachinist en wil je laten zien hoe handig je bent? Doe dan mee aan de kraanbehendigheidswedstrijd op zondag 7 juli. Deelname is gratis! Meld je aan via de volgende link: Aanmelden Kraanbehendigheidswedstrijd.

Ook deelname aan het Truckspektakel is nog mogelijk. Dit evenement begint op zaterdag 6 juli met de intocht van de trucks en eindigt op zondagmiddag met een uitzwaaimoment. Deelname aan dit spektakel is gratis en inclusief ontbijt. Mis deze unieke kans niet en meld je snel aan: Aanmelden Truckspektakel.

Programma Zomerfeest Rossum 2024

Bekijk het volledige programma Zomerfeest Rossum.