logo zomerfeest Rossum

Zomerfeest met springkussenfestijn

Jij komt toch ook op het Zomerfeest van Rossum mét grandioos springkussenfestijn?

logo zomerfeest rossumJa, je leest het goed… Zomerfeest i.p.v. Kermix. Dit jaar pakken we het anders aan en organiseren we een zomerfeest met het hele weekend een grandioos springkussenfestijn; 14 stuks van klein tot megagrote springkussens en stormbanen tot wel 40 meter lang!

Propvol randprogramma tijdens Zomerfeest

Tijdens het Zomerfeest een propvol randprogramma, waaronder vogelschieten, brommerrit met oude brommers en solexen, een mountainbiketocht én op de zondagmiddag een heuse kraanbehendigheidswedstrijd. Euh, wat? Laat je verrassen. Tussendoor natuurlijk diverse activiteiten voor de kinderen, waaronder knutselen en schminken in de feesttent.
 
programma zomerfeest rossum
 

Programma Zomerfeest Rossum in het kort

  • Vrijdag 30 juni: bedrijvenuurtje, georganiseerd door Ondernemend Rossum, in de feesttent met live muziek en veiling Vaatje Kersen voor het goede doel. Kinderen vanaf 17.00 uur gratis toegang op het springkussenterrein.
  • Zaterdag 1 juli: vogelschieten, activiteiten voor de kinderen en feest in de tent. Uiteraard staan ook vandaag de springkussens te springen om de kinderen.
  • Zondag 2 juli: mountainbiketocht, toertocht met oude brommers en solexen, kraanmachinistbehendigheidswedstrijd, Formule 1 live bekijken in de feesttent terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussenterrein, muziek en nog veel meer..

Reageren? Dat kan. Mail naar onze secretatis Wendy. Zie ook onze pagina Bestuur.