Opgave kraanbehendigheidswedstrijd Zomerfeest Rossum

Voor het eerst organiseert het Oranje Comité met enkele fanatieke mensen uit het dorp een heuse kraanbehendigheidswedstrijd. Op het feestterrein (Grotestraat 58, in Rossum) staan 5 mobiele (rups)kranen waar ervaren machinisten diverse onderdelen zo snel mogelijk moeten afhandelen. Denk aan een bloedstollende spiraal of balanceren op een wipwap.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Catepillar (Roossink T.C.) en loon- en grondverzetbedrijf Oude Lashof

Aanmelden kraanbehendigheidswedstrijd

Het belooft een mooi spektakel te worden. Wil je ook meedoen? Dat kan. Meld je aan via secretaris@oranjecomitérossum.nl of telefoonnummers 06-23932067 of 06-53644557. Aanmelden kan tot 1 juli. Deelnemers moeten 13.30 uur aanwezig zijn. Het spektakel begint om 14.00 uur. Uiteraard gratis entree voor iedereen en deelnemen kost ook niets.

Deelnemers worden ter plekke gevraagd het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen.

Voor de kinderen staat er een minikraan. Onder begeleiding mogen de kids een echte kraan besturen.

Check hier het reglement kraanbehendigheidswedstrijd.

flyer kraanbehendigheidswedstrijd Rossum